Basiscatechese
Voor de kinderen van groep 7 en 8 van de basisschool is de basiscatechese. We praten met elkaar over allerlei zaken, die bij de kerk horen. De basiscatechese begint in november en duurt tot ongeveer één week voor Pasen en wordt iedere dinsdagmiddag na schooltijd, van 15:45 tot 16:15 uur gehouden.

Tienercatechese
Voor jongeren van 12-15 jaar is er de Tienergespreksgroep. Deze groep komt op meerdere momenten in het jaar bij elkaar om te spreken over allerlei zaken rondom geloof en kerk-zijn. Wanneer precies? Dat zie je hiernaast in de activiteitenkalender of vraag het na via een van de contact personen (contactgegevens staan hieronder).

16-18 jarigen
Voor leerlingen in de hogere klassen van de middelbare school verzorgen Marjolijn van der Hoek en Silvia Bos catechese aan huis.

18+ en Belijdeniscatechesatie
Voor jongeren die zich samen willen voorbereiden op de openbare geloofsbelijdenis. Ook jongeren die graag met leeftijdgenoten willen doorpraten over geloof en kerk zijn hier van harte welkom. Er is geen 'verplichting' om na afloop belijdenis te doen, je kunt gerust meerdere seizoenen met deze kring meedoen.
De groep komt bij een onder leiding van ds. Regina Davelaar en ds. Antoinette van der Wel.

Peter van Dam, coördinator catechese
pjvdam@versatel.nl