De laatste mogelijkheid

Jazeker: er hebben nog veel gemeenteleden meegedaan aan de eindsprint die we vanaf 1 september zijn gestart. Het waren vooral jongere gemeenteleden. De GJV heeft zich er flink voor ingezet en de aangepaste vragenlijst besproken tijdens een thema-avond.

Daar zijn we erg blij mee.

Op 15 september hadden we 127 reacties binnen.  De verdeling binnen de leeftijdsgroepen is door de reacties van de jongeren enigszins evenwichtiger geworden:

 

  • tot 50 jaar:                 52 reacties,  (41%)
  • 51 jaar en ouder:      75 reacties,  (59%)

 

De sluitingstermijn eindigt echt op 24 september a.s. We hopen dat we in de laatste week nog een aantal ingevulde vragenlijsten van jullie ontvangen. Hoe meer reacties (met name uit de leeftijdsgroep 20 – 50 jaar), hoe beter een goede analyse gemaakt kan worden. Wij streven naar 150 reacties. Zou dat lukken?

Heb je de vragenlijst nog niet ingevuld, dan is de komende week de laatste kans je reactie te geven en ons van informatie te voorzien over hoe jullie denken over de toekomst van onze Ark-gemeente.

Of  kom langs bij het begeleidingsteam tijdens de inloopavond op woensdag 22  september a.s. in De Ark (20.00 – 22.30 uur). 

Waar kan je de vragenlijsten (ook die voor onze jongeren tot 16 jaar) vinden:

 

  • met de QR-code:

 

 

 

Heb je nog vragen? Het mailadres ProjectELGB@kerk-de-ark.nl blijf beschikbaar.

 

Met groet,

 

namens het begeleidingsteam, 

Piet Schipperus