Hartekind Ride Pyrenees

Dit bericht is verlopen op 2022-03-05

Mijn zoon Stefan (vader van Emy en Max) en ik willen in september 2022 meedoen aan de Hartekind Ride Pyrenees.
Dit is een 5-daagse wielertocht door de Pyreneeën met als hoogtepunt op de laatste dag 23 september de beklimming van de Tourmalet.

De belangrijkste stimulans om mee te doen is dat mijn kleinkinderen Max en Emy (zie foto hierboven) allebei op jonge leeftijd geopereerd zijn en dat het nu goed met hen gaat.
Maar Max is een hartekind omdat hij nog steeds onder controle is en zal blijven en de toekomst zal moeten uitwijzen of er nog operaties volgen. Het blijft wat dat betreft heel spannend.

De deelname aan de tocht is overigens niet vrijblijvend want het is de bedoeling dat de deelnemers aan de 5-daagse toertocht geld ophalen voor Hartekind.
Per jaar krijgen 3000 ouders te horen dat hun kindje een hartafwijking heeft. Helaas overlijden jaarlijks 150 hartekinderen, waarmee een hartafwijking doodsoorzaak nummer 1 is onder kinderen tot 15 jaar.

De komende tijd zal ik mij, naast trainen op de racefiets, gaan bezighouden met het benaderen van familie, vrienden, buren en kennissen met het verzoek mij voor een klein bedrag te willen sponsoren.
Iedere bijdrage, hoe klein ook, is welkom. Er is een bedrag aan sponsorgeld nodig van € 2.500,-- per persoon. Er zijn inmiddels toezeggingen gedaan en de eerste gelden zijn al binnen.

Het vriendelijk verzoek is of u/jij ook een financiële bijdrage wil leveren voor de door de Stichting Hartekind te organiseren tocht door de Pyreneeën en daarmee deelname aan deze tocht mede mogelijk te maken.

Alvast hartelijk dank voor een eventuele bijdrage die kan worden gestort op bankrekeningnummer NL27RABO0106681818 t.n.v. C.Voogt onder vermelding van Hartekind.

 

Hartelijke groeten,

Kees Voogt

 

Hartekind 2
Kees en zoon Stefan Voogt trainen samen voor de Hartekind Ride Pyrenees