Opbrengst Dorcas Digitale Collectebus

Dit bericht is verlopen op 2021-12-02

In de week rondom dankdag voor gewas en arbeid, 31 oktober t/m 7 november, heeft de Dorcas voedselactie plaatsgevonden. In plaats van een inzamelactie in de supermarkten is er vanuit de kerken die samenwerken in het Diaconaal Platform Lansingerland een online-collectebus opgezet. 

Velen van u hebben via de online-collectebus van het Diaconaal Platform Lansingerland een donatie gedaan en we zijn verheugd en dankbaar u te kunnen melden dat er tot nu toe een bedrag van €1008 is opgehaald.

De collectebus blijft nog online tot en met 30 november, dan stopt de actie. Mocht u nog willen doneren dan bevelen wij dat van harte aan. Dat kan via de QR-code of door te gaan naar:  https://dorcas.nl/acties/collecte-41682

Qr code

Description automatically generatedMet het geld dat via diverse van dergelijke digitale collectebussen is opgehaald kan Dorcas producten inkopen en voedselpakketten samenstellen om de allerarmsten in Oost-Europa de koude winter door te helpen. De producten worden ter plekke ingekocht. Een stuk duurzamer en de lokale economie krijgt een extra impuls.

Wilt u meer informatie over Dorcas en de voedselactie? Ga dan naar: http://www.dorcas.nl