Reserveren

Dit bericht is verlopen op 2021-10-22

RESERVEREN, HET IS NOG STEEDS NODIG 

Zoals u weet mogen we sinds half juni weer met meer bezoekers de kerkdiensten in De Ark bijwonen, mits we tussen verschillende huishoudens 1,5 meter afstand houden.  
Om te zorgen dat het aantal bezoekers overeenkomt met het aantal beschikbare stoelen volgens de anderhalve-meter-eis, blijft het belangrijk (en verplicht) om te reserveren.  

Voor De Ark betekent de anderhalve-meter-maatregel dat er tussen verschillende huishoudens telkens 3 stoelen vrij moeten blijven. Dan maakt het wel uit of er vijf mensen alleen komen of een gezin van vijf (5 stoelen + 4x 3 vrije stoelen = 17 stoelen of 5 stoelen...).  
Daarom is het nodig per huishouden een aparte reservering te maken. 

In de vakantietijd was er meestal ruimte genoeg, maar we hopen natuurlijk dat De Ark na de zomer weer voller zal worden. Om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk mensen de diensten bij kunnen wonen, is het belangrijk de rijen zo efficiënt mogelijk te vullen. Ga daarom, als u de eerste in een rij bent, op de eerste stoel bij het middenpad zitten; zowel in het vak aan de raamkant als in het vak aan de halkant, zodat de rij vanaf die plek aangevuld kan worden.  
De aanwezige kerkenraadsleden zullen u hierbij zo nodig aanwijzingen geven.  
 
Reserveren kan via  https://www.kerk-de-ark.nl/reserveren,  reserveer@kerk-de-ark.nl  of telefonisch via één van de hieronder vermelde nummers.  
Ook voor de crèche kan op deze manier gereserveerd worden. Dit laatste is mogelijk tot zaterdag 18:00 uur, zodat de leiding op tijd weet hoeveel kinderen ze kunnen verwachten.  
Reserveren voor de Kindernevendienst is niet meer nodig.  

Let erop dat uw reservering pas geslaagd is als u per e-mail de bevestiging hebt ontvangen. Twijfelt u of het gelukt is? Of hebt u andere vragen of bijzonderheden bij uw reservering? Neem dan gerust even telefonisch contact op.  

Frans-Jan Voogt 
Corrie Hordijk, 06-11058808 of 010-5117066