Kledingactie groot succes

Dit bericht is verlopen op 2022-01-25

De inzamelactie van gebruikte kleding was een groot succes. Veel kleding vond op maandag 15 november zijn weg naar De Ark. Diakenen stonden klaar om het in ontvangst te nemen en hebben een ronde door onze dorpen gereden om kleding thuis op te halen. Hierbij werden we geholpen door een tweetal enthousiaste jongeren in het kader van hun maatschappelijke stage: Eline en Hidde, bedankt!

 

Direct op dinsdag is de kleding opgehaald door De Pelgrimshoeve. Met een kleine vrachtauto en een caddie vol vertrokken zij richting hun winkel in Zoetermeer. De kleding, en ook het speelgoed en de schoenen, zijn in inmiddels door hen uitpakt en gesorteerd. We kregen complimenten over de kwaliteit en worden daarvoor hartelijk bedankt. Bij deze brengen we deze dank over aan ieder die gedoneerd heeft.

 

Ga zelf ook eens kijken en kopen in De Pelgrimshoeve aan de Wattstraat in Zoetermeer en steun ook zo via hen vele goede doelen. Openingstijden vind je op de website https://pelgrimshoeve.nl/openingstijden-jaaroverzicht/

 

De diaconie