Kerkdiensten

Om de kerkdiensten bij te kunnen wonen, moet je reserveren. Zo zorgen we ervoor dat we kunnen voldoen aan de eisen die van overheidswege gesteld worden aan groepsbijeenkomsten binnen een gebouw. We vragen je om kinderen voor de crèche ook vooraf aan te melden. Dat kan tot zaterdagavond 18:00 uur, zodat de oppas op tijd weet hoeveel kinderen er komen. Reserveren voor de kindernevendienst is niet meer nodig.

Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt. Als er geen plek meer is, krijg je hiervan melding tijdens het reserveren. Je kunt er dan voor kiezen om op de wachtlijst geplaatst te worden. We vragen je hiervan gebruik te maken en je contactgegevens achter te laten. Mogelijk komt er een plek vrij, dan nemen we contact met je op. En als je op de wachtlijst staat, krijg je eerste keus voor een volgende dienst.

Hieronder vind je de links voor het reserveren en aanmelden voor de komende diensten en gebeurtenissen. Je kunt telkens vanaf de woensdag voorafgaand aan de dienst reserveren.

• Reserveren voor de activiteiten op startzondag 19 september
    Op 19 september is het startzondag, een zondag om de start van allerlei kerkelijke activiteiten na de zomervakantie te markeren. Over de invulling dit jaar lees je meer in dit artikel. Reserveren is voor een aantal van de activiteiten verplicht. Volg bovenstaande reserveringslink en laat ons weten aan welke activiteit jij mee wilt doen. Alle activiteiten die in het kerkgebouw plaatsvinden worden voorafgegaan door een gezamenlijke korte viering waarvoor je niet apart kunt/hoeft te reserveren.
  • Reserveren voor de dienst van zondag 26 september

Eventbrite

Voor het reserveren en aanmelden maken we gebruik van de diensten van Eventbrite. Na het reserveren ontvang je van hen een mail met bevestiging. Het is niet nodig om deze uit te printen en mee te nemen. Eventbrite biedt aan om je aan te melden voor hun nieuwsbrieven en om een app te installeren. Dat is niet nodig om te reserveren; invullen van het formulier volstaat.

Heb je vragen over het reserveren? Stuur je vraag aan reserveer@kerk-de-ark.nl