Matchmaker/ Coördinator SchuldHulpMaatje gezocht!

Dit bericht is verlopen op 2019-08-10

Ga jij een uitdaging niet uit de weg, vind je het leuk om mensen te coachen en word je blij als jouw inzet een ander gelukkig maakt? Ben je enthousiast, gedreven en een teamplayer? Dan is coördinator SchuldHulpMaatje vast iets voor jou!

Veertig procent van de huishoudens heeft geen goed financieel overzicht. Bijna één op de zes huishoudens heeft schulden. Stichting SchuldHulpMaatje Lansingerland helpt mensen die hulp vragen bij het oplossen van hun financiële problemen. De coördinator is hierbij de spin in het web. Door groei van de organisatie zijn we dringend op zoek naar twee extra coördinatoren.

Word je blij van deze taken?

· Je doet de intake van nieuwe vrijwilligers (de SchuldHulpMaatjes)

· Je doet de intake van de hulpvrager en verbindt deze met het juiste ‘maatje’

· Je doet regelmatig kleine crisisinterventies, voordat je de zaak kan overdragen aan een vrijwilliger voor de start van het traject

· Samen met de andere coördinatoren geef je leiding aan de groep vrijwilligers, bent hun klankbord en coach

· Je overlegt met het bestuur en rapporteert over de voortgang

 

Meer weten?

Voel je je aangesproken of denk je: ‘Dit gaat over mij!’? De collega-coördinatoren Arend de Jong (0626 793 396) of Jeanette Philipse (0622 753 306) of bestuurslid namens De Ark Nico de Gelder (06 48621899) horen het graag. Zij kunnen je ook meer vertellen over de functie of aanvullende informatie toesturen. Of neem even een kijkje op onze website www.benjijschuldenvrij.nl.

SchuldHulpMaatje Lansingerland is een initiatief van de diaconieën van acht kerken in Lansingerland, waaronder De Ark.