De Ark in beeld

We mogen met steeds meer mensen samen komen in de kerk (hier kan je reserveren), maar er is nog niet voldoende plek voor iedereen. We blijven de diensten daarom ook online uitzenden. Je kan de diensten, live of achteraf, bekijken via de website van kerkdienstgemist.nl of via kerkdienstgemist-app op je tablet of telefoon (Apple App Store of Google PlayStore).

Informatie over de kerkdiensten (tijd, voorganger, orde van dienst, collectedoel, etc.) vind je via deze pagina

Kerk op schoot - online zondag 6 juni 11:30 is te bekijken via de pagina van kerkdienstgemist.

Collecte

De wekelijkse collectedoelen vind je bij de informatie over de dienst via deze pagina.

Klik op onderstaande QR codes of scan de code om een gift te doen via Rabobank Betaalverzoek.
Of schrijf zelf over naar bankrekening NL 61 RABO 0307 4513 21 t.n.v. Diaconie Geref Kerk Berkel o.v.v. Collecte - datum en doel.

1e collecte
2e collecte

Wil je op de hoogte worden gehouden van nieuwe beelden en ander nieuws vanuit De Ark?
Meld je dan hieronder aan voor onze nieuwsbrief.

Abonneer je op onze nieuwsbrief