Club De Ark

Na een lange schooldag zorgen wij voor een avond waar het draait om plezier maken met elkaar. Bij ons is plezier maken dan ook belangrijker dan winnen en het behalen van een goed cijfer. Club is de plaats voor kinderen en tieners om één avond in de week met elkaar en de leiding plezier te maken. De leiding zorgt voor een afwisselend programma met bijvoorbeeld knutselen, (buiten)spelletjes, discussies of andere activiteiten. Ook gaan we altijd één keer per jaar bowlen en zwemmen. Aan het eind van het seizoen vindt het hoogtepunt van ons clubjaar plaats: ons geweldige jeugdkamp! Iedereen is welkom!

...een afwisselend programma met knutselen, spelletjes, discussies of andere activiteiten

Voor kinderen in groep 4 t/m 6 is club elke dinsdagavond van 18:45 - 19:45 uur.
Voor kinderen in groep 7 en 8 is club elke woensdagavond van 19:15 - 20:15 uur.
 
Het clubseizoen duurt van half september tot eind juni. In de schoolvakanties en in de Stille week (de week vóór Pasen) is er geen club. Per kind wordt er contributie gerekend van 17,50 euro. Deze contributie is inclusief activiteiten als bowlen en zwemmen. Voor het kamp vragen we een aparte bijdrage.
 
Club wordt gehouden in het jeugdhonk van De Ark. Het jeugdhonk heeft een aparte ingang aan de achterzijde van het kerkgebouw (Julianastraat).

Contact

Chantal Claveaux
infoclubdeark@gmail.com