Meedenkers

Dit bericht is verlopen op 2023-11-21

Sinds eind augustus zijn wij, Arjan, Corrie, Arend en Gonnie actief als Meedenkers. Eerder lieten we jullie weten dat we onder “meedenken” het volgende verstaan: luisteren naar signalen, behoeften en ideeën vanuit de gemeente. We willen een luisterend oor zijn, activiteiten stimuleren en ondersteunen en waar nodig overleggen met bestaande commissies, de kerkenraad en dominee Agnes. Op deze manier ontstaan er korte lijntjes. We komen 1x per maand bij elkaar.
We hoorden dat er vanuit ouders (basisschool- en voortgezet onderwijs) behoefte is aan een ontmoetingsavond. De organisatie voor deze avonden is in gang gezet.

We hebben alle activiteiten op een rijtje gezet en bij organisatoren geïnformeerd of en wanneer de activiteit weer plaatsvindt.

We zijn momenteel bezig met het maken van een overzicht van geplande activiteiten. Dus … als je van plan bent een activiteit te organiseren, laat het ons weten. Ook als het een voorlopige planning betreft; zoals een Ladies Night in maart 2024. Wist je dat je een activiteit die in 2024 gepland staat ook al op de website kunt laten plaatsen? Zo kunnen we gezamenlijk ervoor zorgen dat de activiteiten een beetje gespreid plaatsvinden.

In de dienst van 12 november zullen we onszelf nog even kort voorstellen. De gemiddelde leeftijd van de Meedenkers is 50+. We zouden het fijn vinden als er ook wordt meegedacht door gemeenteleden die jonger zijn dan 50 jaar. Ben je na het lezen van dit stuk enthousiast geworden, maar weet je nog niet of je ook Meedenker wil worden? Voel je vrij om een keer aan te schuiven OF spreek ons aan. Onze eerstvolgende bijeenkomst is op maandag 20 november om 19.30 uur in De Ark. Als je komt meedenken, laat het ons dan wel even vooraf weten.

 

Arjan, Corrie, Arend en Gonnie

e-mail: Meedenkers@kerk-de-ark.nl