Lofprijzingsdienst met Elise Mannah in de Dorpskerk

dec
10
zondag 10 december 2023 - 19:00
Locatie

De Dorpskerk in Berkel en Rodenrijs

Elise Mannah is één van de artiesten die met grote regelmaat te zien is bij het EO televisieprogramma Nederland Zingt. Op zondag 10 december zal zij samen met pianist Arjan Breukhoven ’s avonds om 19.00 uur een optreden verzorgen in de Dorpskerk van Berkel en Rodenrijs.

Tijdens een lofprijzingsdienst zal zij op haar enthousiaste en aanstekelijke manier van optreden een aantal liederen zingen uit haar eigen repertoire, maar ook zal zij enkele liederen samen met alle aanwezigen zingen. Een muziekavond die je zeker niet mag missen.

Elise is zangeres en geeft vele concerten per jaar, maar ook is haar hart sneller gaan kloppen voor het theater. Met de voorstelling Reprise, met liedjes en anekdotes, heeft zij al in menig theater gestaan dit jaar. Het aantal medewerkingen aan kerkdiensten heeft Elise teruggebracht, zij reisde echt het hele land door. Bijzonder dus dat zij weer in de Dorpskerk komt zingen, zeker vanwege de samenwerking met Arjan Breukhoven. Jaarlijkse geven die twee samen meerdere concerten in het land, een bijzondere samenwerking waarbij beide musici elkaar feilloos aanvoelen. Het plezier van de samenwerking zal op 10 december zeker hoorbaar zijn.

Ds. Aaldert Gooijer zal tijdens de dienst een meditatie houden.

Contact informatie

Arjan Breukhoven; email: info@arjanbreukhoven.nl