GJV, belijdenisgroep en doop

GJV

Aankomende zondagavond ben ik te gast bij de GJV. Ik ben gevraagd om een verhaal(tje) te houden waarin ik inga op de vraag die die avond centraal staat: Waar is jouw geloof van afhankelijk? Ik verheug me op de ontmoeting en gesprekken!

Belijdenisgroep

Aankomende dinsdagavond 23 april komen we weer bij elkaar. Het boek "Christelijk geloof voor eeuwige beginners" hebben we inmiddels uit en besproken. De drie belijdeniskandidaten zijn deze keer gevraagd om op papier te zetten waarom ze gedoopt willen worden en/of belijdenis willen doen. Fragmenten uit die teksten komen waarschijnlijk terug in de dienst met Pinksteren. 

Doopdienst

Zondagmorgen 28 april aanstaande belooft een blijde dag te worden voor onze gemeente, want dan worden er twee jongetjes gedoopt: Tobias David Meijburg, zoon van Jeroen en Elise Meijburg-Haartsen en Elias Niek Sebastiaan de Gelder, zoon van Michiel en Pauline de Gelder-de Groot. Samen met de ouders, zus, grootouders, overgrootouders en verdere familie van de dopelingen zien we uit naar deze feestelijke gebeurtenis. 

ds. Agnes Gooijer